Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 19 » Перший урок
13:05
Перший урок

 

1 вересня в нашій школі пройшов перший загальношкільний урок на тему « Україна – єдина країна» Метою даного уроку було поглиблення знань учнів про історичну та культурну спадщину нашої держави, її традиції і звичаї

 Урок розпочався піснею «Лише у нас на Україні». Учні підготували вірші про Україну

 Оксана Іванівна Начичко – класний керівник 7 класу розповіла учням про останні події в нашій державі. Згадала про героїчні події в Україні, починаючи з листопада місяця 2014 року. Які тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни. Вчителька також наголосила на тому,що кожному необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям « Небесна сотня»

Хвилиною мовчання було пом’януто загиблих , а також продемонстровано відео фрагмент «Небесна сотня».

 Цікавою і змістовною була вікторина для учнів « Чи знаєте ви Україну?» яку підготувала вчителька історії Назарчук С.Ю.

Проведено було з учнями конкурс «Мовознавство для допитливих».

Але найцікавішим був конкурс на кращого виконавця української пісні, де учні показали свої співочі таланти.  Прозвучали українські пісні у виконанні вокальної групи хлопчиків «За світ встали козаченьки»,  «Чи не той то Омелько» у виконанні дуету Тетяни Юзвик та Андрія Ліщенка, «Сіяв мужик просо» - у виконанні учнів 6 класу  та інші.

На уроці було згадано про видатних людей України, які внесли свої внески у розбудову і велич своєї Батьківщини, а саме : Микола Амосов – видатний український лікар, учений у сфері серцево – судинної хірургії, біокібернетик; Леонід Каденюк – перший космонавт незалежної України, Герой України; Михайло Грушевський- історик, організатор української науки, професор, автор ілюстрованої історії України;Сергій Бубка – спортсмен, Брати Клички – боксери та багато інших.

Урок закінчився виконанням учнями та вчителями Гімну України.

Переглядів: 360 | Додав: scool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: